دسترسی کامل کاربران ایرانی به قابلیتهای GitHub
۲۶ دی ۱۳۹۹
بایستی همهی توسعهدهندگان در استفاده از GitHub آزاد باشند و مهم نیست که در کجا زندگی میکنند. در همین حال GitHub به قوانین ایالات متحده احترام گذاشته و از آن تبعیت میکند، به این معنی که تحریمهای دولت باعث شده تا GitHub از ارائه دادن طیف گستردهای از خدمات به توسعهدهندگان بعضی کشورها محدود شده باشد.
اما GitHub توانست مجوزی از دولت ایالات متحده دریافت کند که تمام خدمات برای افراد و سازمانهای خصوصی و دولتی بهصورت رایگان و پولی در کشور ایران در دسترس باشد.
ایالات متحده مدتهاست که تحریمهای گستردهای را علیه چندین کشور از جمله ایران اعمال کرده است. این تحریمها هر شرکت آمریکایی را از تجارت با کشورهای تحریم شده منع میکند. این تحریمها نیز میتواند درمورد شرکتهای غیرآمریکایی که بهطور مستقیم یا غیرمستقیم در ایالات متحده فعالیت میکنند، صادق باشد برای مثال میتوانیم به پرداختهایی که در بانکهای ایالات متحده صورت میگیرد اشاره داشته باشیم.
بههمین منظور GitHub در سال ۲۰۱۹ محدودیتی بر دسترسی کاربران ایرانی و چندین کشور دیگر اعمال کرد تا از قوانین ایالات متحده پیروی کند. در همان زمان نیز مطابق با اهداف GitHub که دسترسی بلامانع افراد باشد بلافاصله دو اقدام دیگر انجام شد:
- GitHub با رعایت تحریمها تلاش کرد تا توسعهدهندگان در کشورهای تحریم شده به ریپازیتوریهای public دسترسی داشته باشند.
- همچنین در وهلهی دیگری با پروسههای طولانی و فشرده در OFAC از دسترسی گسترده و آزاد GitHub در کشورهای تحریم شده دفاع کرد.
حال پس از دو سال تلاش موفق شدند تا این آزادی را برای کاربران ایران رقم بزنند و هم اکنون در حال برداشتن تمام محدودیتهای توسعهدهندگان در ایران هستند. البته GitHub در تلاش است تا هر توسعهدهندهای بتواند در این پلتفرم با دولت ایاالات متحده همکاری کند.
منبع: https://github.blog/2021-01-05-advancing-developer-freedom-github-is-fully-available-in-iran
توسعهدهندگان دربارهی ما چه میگویند
تجربه کار باliara_cloud@امروز خیلی خوب بود. یکی از سرویس هام رو منتقل کردم روش و راضیم. انقد سریع و جذاب کارم راه افتادم اصن باورم نمیشد! برعکس سرویس های PaaS دیگه با اون همه پیچیدگیشون. دمتون گرم
...
MohammadReza
keikaavousi
بعد از بسته شدن @fandoghpaas و ناراحتی همهمون از اینکه یه سرویس خوب و صادق نمیتونه از پس هزینهها بر بیاد، سرویسم رو منتقل کردم به پاس لیارا (https://liara.ir @liara_cloud) . تجربه راحت و خوب. تفاوتهایی داشت که کمی کار میخواست ولی تا الان کاملا راضی.
jadi
jadi
یه خسته نباشید باید به تصمیمliara_cloud@بگم،
بعد از چندین روز سرکله زدن با سرویس های مشابه بالاخره تصمیم گرفتم لیارا رو امتحان کنم و باور نمیشه ۱۰ دقیقه بیشتر وقت نبرد،
دمتون گرم.
Arch
EbadiDev
واسه سرویس PaaS با اختلاف لیارا بهترین رابط کاربری داره و یکی از مزیتهای سرویس دیتابیسشون اینه که خودشون به صورت دورهای بکآپ میگیرن.
...
Ali Najafi
me_ali_najafi
یکی از کارهای خوبی که جدیداً میکنم اینه که یه دیتابیس روی لیارا میسازم و به پروژه وصل میکنم اینطوری هم خونه و هم محل کار دیتابیس بروز رو دارم و راحت میتونم ادامه بدم کار روliara_cloud@
Navid
1navid
عاشقliara_cloud@شدم درسته در حد AWS نیست ولی خب تجربه خوبی واسه پروژه های داخل ایران ارائه میده، میتونم رو CD هم اجراش کنم
Amir H Shekari
vanenshi