تغییرات اخیر

در اینجا اطلاعیه‌ها، نسخه‌ها و تغییرات جدید لیارا فهرست می‌شوند.

    آینده زبان برنامه‌نویسی PHP


    ۳ خرداد ۱۴۰۰
    آیا زبان php آینده‌ای دارد؟

    همه‌ی ما می‌دانیم که زبان برنامه‌نویسی PHP روزهای درخشان‌تری هم داشته اما این روزها مطالب بسیار زیادی را با عنوان آیا PHP مرده است؟ می‌بینم که تنش و سردرگمی‌های زیادی برای تازه واردها و حتی بسیاری از متخصصان به‌وجود آورده و ما می‌خواهیم در این مقاله نگاهی به وضعیت فعلی و آینده برنامه‌های PHP داشته باشیم. اگر شما هم به این موضوع علاقه‌مند هستید در ادامه‌ی مقاله با ما همراه باشید.

    تسلط PHP بر وب

    با یک نگاه بسیار سطحی به آمارها می‌توانیم بگوییم که زبان PHP قطعا یک زبان مرده نیست زیرا تاکنون جایگاه پرکاربردترین زبان برنامه‌نویسی سمت سرور را به خود اختصاص داده است و تقریبا ۷۵ درصد از کل صفحه‌های وب از PHP قدرت گرفته‌اند.

    نمودار زیر می‌تواند فاصله‌ی بسیار زیاد PHP با رقبا را تایید کند و منصفانه نیست که حتی عنوان آیا PHP مرده است؟ را به‌زبان بیاوریم.

    جایگاه زبان‌های مختلف برنامه‌نویسی سمت سرور در بازار

    یکی از دلایل پرکاربرد بودن زبان PHP وجود سیستم مدیریت محتوای بسیار قوی WordPress است که توانسته ۳۴ از سهم بازار را به‌خود اختصاص دهد و این یعنی حدود ۷۵ میلیون وبسایت با WordPress راه‌اندازی شده‌اند. علاوه‌بر WordPress، سیستم‌های مدیریت محتوای دیگری مانند Drupal و Joomla وجود دارند که به‌ترتیب توانسته‌اند ۳ و ۲ درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دهند و سیستم‌های مدیریت فروشگاه مانند Magento، WooCommerce و PrestaShop نیز در جلب توجه بسیاری از کسب‌وکارهای قدیمی به‌خوبی عمل کرده‌اند.

    فرایند ساده ایجاد یک وبسایت

    افراد بسیار زیادی به‌دنبال راه‌اندازی یک وبسایت برای کسب‌وکارشان هستند و نمی‌خواهند با زبان‌های برنامه‌نویسی مختلف و پیچیدگی‌های آن‌ها روبرو شوند. این موضوع باعث شده تا سیستم‌های مدیریت محتوایی مانند WordPress انتخاب این افراد باشد زیرا برای راه‌اندازی یک وبسایت به‌کمک WordPress با وجود ابزارهایی مانند Elementor دیگر نیازی به کدنویسی نیست و درصد بالایی از افراد نمی‌دانند که سیستم مدیریت محتوای WordPress از زبان برنامه‌نویسی PHP قدرت گرفته است.

    البته یادگیری زبان PHP واقعا ساده و آسان است و بدون هیچ دانش قبلی می‌توانید یادگیری این زبان را شروع کنید. حتی می‌توان اذعان داشت که بسیاری از توسعه‌دهندگان وب، مسیر خود را با زبان PHP شروع کرده‌اند.

    برنامه‌نویسی

    زبان برنامه‌نویسی PHP از سال ۱۹۹۴ وجود داشته و چالش‌های مختلفی را در طول زمان برای توسعه‌دهندگان به‌وجود آورده است. برای مثال وجود روش‌های مختلف برای پیاده‌سازی منطق برنامه در PHP باعث شده تا این زبان مستعد نوشتن کدهای نامناسب باشد. البته این موضوع در بسیاری از زبان‌ها صدق می‌کند اما زبان PHP این فرایند را بسیار ساده‌تر کرده است.

    البته از طرفی دیگر می‌توان استدلال کرد که بیشتر توسعه‌دهندگان وب از PHP خام برای توسعه‌ی برنامه‌ها استفاده نمی‌کنند و با وجود فریم‌ورک‌های مشهوری مانند Laravel که بسیاری از مشکل‌ها را پوشش داده است دیگر نیازی به نگرانی نیست.

    PHP 7

    از زمان انتشار PHP 7 شاهد اضافه شدن ویژگی‌های جدید و پیشرفت‌های بسیاری در این زبان برنامه‌نویسی بوده‌ایم. برای مثال بهبود سرعت و استفاده بهینه‌تر از حافظه فقط برخی از پیشرفت‌های این نسخه از زبان PHP بوده است و با استفاده از آن در توسعه‌ی برنامه‌هایتان می‌توانید سرعت وبسایت‌های خود را نسبت به نسخه‌های قدیمی این زبان افزایش دهید و همزمان کاربران بیشتری را مدیریت کنید.

    بازار کار

    با تسلط بالای زبان PHP بر بازار وب و به‌دلیل نیاز به نگهداری از برنامه‌هایی که قبلا با این زبان توسعه داده شده‌اند بدیهی است که موقعیت‌های شغلی زیادی برای این زبان برنامه‌نویسی وجود داشته باشد.

    منبع: https://betterprogramming.pub/does-php-have-a-future-6756f166ba8

    برچسب‌ها:

    خدمات رایگان لیارا

    ۲.۵ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ابری رایگان

    ۲.۵ گیگابایت Object Storage سازگار با پروتکل S3 با دیسک‌های SSD به‌صورت رایگان دریافت کنید.

    هاست رایگان برای دیتابیس‌

    دیتابیس‌های MariaDB، PostgreSQL و Redis را فقط با یک کلیک و به‌صورت رایگان تهیه کنید.

    سرویس DNS رایگان

    به سادگی دامنه‌تان را اضافه کنید و به صورت رایگان رکورد‌های آن را مدیریت کنید.

    ۱۰۰ هزار تومان اعتبار اولیه

    بعد از ثبت نام در لیارا مبلغ ۱۰۰ هزار تومان اعتبار هدیه دریافت می‌کنید که با توجه به ساعتی بودن هزینه سرویس‌ها، می‌توانید تمامی خدمات پولی را برای چندین هفته رایگان استفاده کنید.

    ارسال ۱۰۰ ایمیل تراکنشی رایگان در هر ماه

    در سرویس ایمیل لیارا شما می‌توانید تا ۱۰۰ ایمیل رایگان در هر ماه ارسال کنید و فقط برای بیش از آن هزینه پرداخت کنید. (به‌همراه دسترسی SMTP)

    هاست رایگان برای انواع وبسایت

    تفاوتی ندارد برای وبسایت خود از Node استفاده می‌کنید یا Laravel و Django، در لیارا می‌توانید به صورت کاملا رایگان آن را میزبانی کنید.

    توسعه‌دهندگان درباره‌ی ما چه می‌گویند

    تجربه کار باliara_cloud@امروز خیلی خوب بود. یکی از سرویس هام رو منتقل کردم روش و راضیم. انقد سریع و جذاب کارم راه افتادم اصن باورم نمیشد! برعکس سرویس های PaaS دیگه با اون همه پیچیدگیشون. دمتون گرم
    ...

    MohammadReza
    liara testimonial
    keikaavousi

    بعد از بسته شدن @fandoghpaas و ناراحتی همه‌مون از اینکه یه سرویس خوب و صادق نمی‌تونه از پس هزینه‌ها بر بیاد، سرویسم رو منتقل کردم به پاس لیارا (https://liara.ir @liara_cloud) . تجربه راحت و خوب. تفاوت‌هایی داشت که کمی کار می‌خواست ولی تا الان کاملا راضی.

    jadi
    liara testimonial
    jadi

    یه خسته نباشید باید به تصمیمliara_cloud@بگم،
    بعد از چندین روز سرکله زدن با سرویس های مشابه بالاخره تصمیم گرفتم لیارا رو امتحان کنم و باور نمیشه ۱۰ دقیقه بیشتر وقت نبرد،
    دمتون گرم.

    Arch
    liara testimonial
    EbadiDev

    واسه سرویس PaaS با اختلاف لیارا بهترین رابط کاربری داره و یکی از مزیت‌های سرویس دیتابیس‌شون اینه که خودشون به صورت دوره‌ای بکآپ میگیرن.
    ...

    Ali Najafi
    liara testimonial
    me_ali_najafi

    یکی از کارهای خوبی که جدیداً میکنم اینه که یه دیتابیس روی لیارا میسازم و به پروژه وصل میکنم اینطوری هم خونه و هم محل کار دیتابیس بروز رو دارم و راحت میتونم ادامه بدم کار روliara_cloud@

    Navid
    liara testimonial
    1navid

    عاشقliara_cloud@شدم درسته در حد AWS نیست ولی خب تجربه خوبی واسه پروژه های داخل ایران ارائه میده، میتونم رو CD هم اجراش کنم

    Amir H Shekari
    liara testimonial
    vanenshi

    همراه شما هستیم

    در خصوص سفارش یا استفاده از سرویس‌ها سوالی دارید؟
    تلفن واحد فروش:
    ۰۲۵-۳۳۵۵۷۶۱۹ (روزهای کاری ۹ الی ۱۷)
    تلفن واحد فروش: ۳۳۵۵۷۶۱۹-۰۲۵ (روزهای کاری ۹ الی ۱۷)