تغییرات اخیر

در اینجا اطلاعیه‌ها، نسخه‌ها و تغییرات جدید لیارا فهرست می‌شوند.

    معرفی هاست رایگان go


    ۲۹ مهر ۱۴۰۲

    زبان برنامه‌نویسی Go که به‌طور رسمی با نام Golang شناخته می‌شود، یک زبان برنامه‌نویسی open-source و کامپایلی است که توسط Google توسعه داده شده است. این زبان برنامه‌نویسی با هدف ایجاد کدهای ساده، کارآمد، و قابل نگهداری برای توسعه نرم‌افزارهای سیستمی و شبکه طراحی شده است. در ادامه، به موارد زیر خواهیم پرداخت:

    • اصلی‌ترین ویژگی‌های زبان Go
    • ویژگی‌های هاست خوب برای زبان Go
    • معرفی هاست رایگان Go

    اصلی‌ترین ویژگی‌های زبان Go

    • سادگی: Go طراحی شده است تا کد نهایی، خوانا باشد و بتواند به سرعت اجرا شود. طراحان Go از تعداد کمی کلمات کلیدی استفاده کرده‌اند تا کد نهایی کوتاه و مفهومی باشد.
    • همزمانی (Concurrency): Go از یک مدل همزمان خوب پشتیبانی می‌کند که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد به راحتی فرآیندها goroutineها را ایجاد و مدیریت کنند. این ویژگی به توسعه نرم‌افزارهای همزمان و موازی کمک می‌کند.
    • مدیریت حافظه خودکار (Garbage Collection): Go به صورت خودکار، حافظه را مدیریت می‌کند و این امر به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد نگرانی‌های مرتبط با حافظه را کمتر کنند.
    • استاتیک تایپ (Static Typing): Go یک زبان با نوع داده‌های استاتیک است، به این معنی که نوع متغیرها در زمان کامپایل تعیین می‌شود. این ویژگی به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا از برخی خطاهای معنایی که در زمان اجرا رخ می‌دهند، جلوگیری کنند.
    • ساختار پکیج (Package System): Go دارای یک سیستم پکیج منحصر به فرد است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد کدها را در پکیج‌های مختلف تقسیم و مدیریت کنند.
    • سرعت اجرا: Go به دلیل طراحی خاص خود و بخاطر اینکه از جمله زبان‌های کامپایلی است، بسیار سریع است و برخی اوقات سرعتی مشابه زبان‌های کامپایلی معروف مانند C دارد.
    • پشتیبانی همگانی (Cross-Platform): Go از طریق مدیریت خوب وابستگی‌ها به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد تا کدهای خود را بر روی سیستم‌های مختلف اجرا کنند.
    • Community فعال: Go یک جامعه فعال از توسعه‌دهندگان دارد و از طریق ارائه ابزارها، پروژه‌ها و راهنماها، به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا بهترین استفاده را از زبان ببرند.

    ویژگی‌های هاست خوب برای زبان Go

    اگر به دنبال یک هاست مناسب برای اجرای برنامه‌های Go هستید، برخی از ویژگی‌ها و خصوصیاتی که باید در نظر بگیرید عبارتند از:

    1. پشتیبانی از تمام نسخه‌های Go: اطمینان حاصل کنید که هاست انتخابی شما از تمامی نسخه‌های منتشر شده زبان برنامه‌نویسی Go پشتیبانی کند و محیط میزبانی مناسبی برای این زبان به ارمغان آورده باشد.
    2. سیستم‌عامل و محیط اجرا: اطمینان حاصل کنید که هاست شما سیستم‌عامل‌ها و محیط‌های اجرایی را پشتیبانی می‌کند که برای اجرای برنامه‌های Go لازم است. معمولاً سیستم‌های لینوکس با محیط‌های اجرایی Go خوب کار می‌کنند.
    3. پشتیبانی از HTTP/HTTPS: اگر برنامه‌های Go شما به شبکه وب نیاز دارد، اطمینان حاصل کنید که هاست شما اجازه می‌دهد تا به راحتی وب‌سایت‌ها و API‌ها را اجرا کنید.
    4. مدیریت حافظه و پایگاه داده: در صورتی که برنامه‌های Go شما نیاز به پایگاه داده یا مدیریت حافظه دارند، اطمینان حاصل کنید که هاست شما این امکانات را ارائه می‌دهد.
    5. کارایی و مقیاس‌پذیری: هاست شما باید قابلیت اجرای برنامه‌های Go با کارایی بالا و همچنین پشتیبانی از مقیاس‌پذیری داشته باشد تا بتوانید با ترافیک بیشتر مقابله کنید.
    6. پشتیبانی از ابزارها و افزونه‌ها: بررسی کنید که آیا هاست شما امکان نصب و اجرای ابزارها و افزونه‌های مرتبط با Go را فراهم می‌کند یا نه.
    7. امنیت: اطمینان حاصل کنید که هاست شما از نظر امنیتی حفاظت شده است و از مواردی مانند SSL/TLS برای رمزنگاری اطلاعات استفاده می‌کند.
    8. مستندات و ویدیوهای آموزشی به روز: یک هاست خوب باید در قدم به قدم راه‌اندازی، دارای راهنمایی و مستندات کامل باشد تا کاربر در حین توسعه برنامه خود، اگر دچار اشکال شد، از آن‌ها کمک بگیرد.
    9. قیمت و قرارداد: اطمینان حاصل کنید که هزینه‌ها و شرایط قرارداد هاست شما منطبق با نیازها و بودجه شما است.

    معرفی هاست رایگان Go

    سرویس‌های هاستینگ زیادی وجود دارند که شاید ارائه دهنده هاست Go به صورت رایگان باشند. اما در این بین، برخی از سرویس‌های هاستینگ وجود دارند که نسبت به سرویس‌های دیگر، دارای برتری‌ هستند؛ در ادامه چند تا از بهترین هاست‌های رایگان Go را بررسی خواهیم کرد.

    هاست رایگان Go در IBM Cloud

    IBM Cloud یک پلتفرم ابری است که توسط شرکت IBM ارائه می‌شود. این پلتفرم به توسعه‌دهندگان و سازمان‌ها امکان اجرا و مدیریت برنامه‌ها و سرویس‌های مختلف را در محیط ابری می‌دهد. یکی از معروف‌ترین سرویس‌های این پلتفرم، هاستینگ رایگان زبان برنامه‌نویسی golang است. اما از آنجایی که سرورهای IBM در محدوده کشورهای اروپایی مستقرند؛ ممکن است دسترسی سریع و مطمئن به این خدمات، برای ساکنین ایران، تا حدی ناممکن باشد.

    هاست رایگان Go لیارا

    هاست رایگان Golang لیارا یکی از بهترین انتخاب‌های ما می‌تواند باشد، چرا که در کنار وجود پلن رایگان و تعرفه‌های بسیار ارزان، سرعت توسعه بسیار بالا و رابط کاربری بسیار آسان نیز دارد؛ همچنین لیارا از مستندات و ویدیوهای آموزشی کامل برخوردار است و شما می‌توانید برای استقرار برنامه‌های خود از آن‌ها نیز کمک بگیرید. لیارا نیز از پشتیبانی فنی قوی برخوردار است و شما می‌توانید در صورت بروز هر گونه مشکل مربوط به خدمات لیارا، گزارش ثبت کنید تا به سرعت مشکل شما حل شود.

    پس زمان را از دست ندهید و هم‌اکنون شروع کنید: هاست ابری golang لیارا

    خدمات رایگان لیارا

    ۲.۵ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ابری رایگان

    ۲.۵ گیگابایت Object Storage سازگار با پروتکل S3 با دیسک‌های SSD به‌صورت رایگان دریافت کنید.

    هاست رایگان برای دیتابیس‌

    دیتابیس‌های MariaDB، PostgreSQL و Redis را فقط با یک کلیک و به‌صورت رایگان تهیه کنید.

    سرویس DNS رایگان

    به سادگی دامنه‌تان را اضافه کنید و به صورت رایگان رکورد‌های آن را مدیریت کنید.

    ۱۰۰ هزار تومان اعتبار اولیه

    بعد از ثبت نام در لیارا مبلغ ۱۰۰ هزار تومان اعتبار هدیه دریافت می‌کنید که با توجه به ساعتی بودن هزینه سرویس‌ها، می‌توانید تمامی خدمات پولی را برای چندین هفته رایگان استفاده کنید.

    ارسال ۱۰۰ ایمیل تراکنشی رایگان در هر ماه

    در سرویس ایمیل لیارا شما می‌توانید تا ۱۰۰ ایمیل رایگان در هر ماه ارسال کنید و فقط برای بیش از آن هزینه پرداخت کنید. (به‌همراه دسترسی SMTP)

    هاست رایگان برای انواع وبسایت

    تفاوتی ندارد برای وبسایت خود از Node استفاده می‌کنید یا Laravel و Django، در لیارا می‌توانید به صورت کاملا رایگان آن را میزبانی کنید.

    توسعه‌دهندگان درباره‌ی ما چه می‌گویند

    تجربه کار باliara_cloud@امروز خیلی خوب بود. یکی از سرویس هام رو منتقل کردم روش و راضیم. انقد سریع و جذاب کارم راه افتادم اصن باورم نمیشد! برعکس سرویس های PaaS دیگه با اون همه پیچیدگیشون. دمتون گرم
    ...

    MohammadReza
    liara testimonial
    keikaavousi

    بعد از بسته شدن @fandoghpaas و ناراحتی همه‌مون از اینکه یه سرویس خوب و صادق نمی‌تونه از پس هزینه‌ها بر بیاد، سرویسم رو منتقل کردم به پاس لیارا (https://liara.ir @liara_cloud) . تجربه راحت و خوب. تفاوت‌هایی داشت که کمی کار می‌خواست ولی تا الان کاملا راضی.

    jadi
    liara testimonial
    jadi

    یه خسته نباشید باید به تصمیمliara_cloud@بگم،
    بعد از چندین روز سرکله زدن با سرویس های مشابه بالاخره تصمیم گرفتم لیارا رو امتحان کنم و باور نمیشه ۱۰ دقیقه بیشتر وقت نبرد،
    دمتون گرم.

    Arch
    liara testimonial
    EbadiDev

    واسه سرویس PaaS با اختلاف لیارا بهترین رابط کاربری داره و یکی از مزیت‌های سرویس دیتابیس‌شون اینه که خودشون به صورت دوره‌ای بکآپ میگیرن.
    ...

    Ali Najafi
    liara testimonial
    me_ali_najafi

    یکی از کارهای خوبی که جدیداً میکنم اینه که یه دیتابیس روی لیارا میسازم و به پروژه وصل میکنم اینطوری هم خونه و هم محل کار دیتابیس بروز رو دارم و راحت میتونم ادامه بدم کار روliara_cloud@

    Navid
    liara testimonial
    1navid

    عاشقliara_cloud@شدم درسته در حد AWS نیست ولی خب تجربه خوبی واسه پروژه های داخل ایران ارائه میده، میتونم رو CD هم اجراش کنم

    Amir H Shekari
    liara testimonial
    vanenshi

    همراه شما هستیم

    در خصوص سفارش یا استفاده از سرویس‌ها سوالی دارید؟
    تلفن واحد فروش:
    ۰۲۵-۳۳۵۵۷۶۱۹ (روزهای کاری ۹ الی ۱۷)
    تلفن واحد فروش: ۳۳۵۵۷۶۱۹-۰۲۵ (روزهای کاری ۹ الی ۱۷)