بهترین هاست dotnet (دات نت) رایگان
۲۲ مهر ۱۴۰۲
دات نت (dotNET) یک فریمورک توسعه نرمافزار تحت وب و دسکتاپ است که توسط مایکروسافت ارائه شده است. این فریمورک به توسعهدهندگان امکان میدهد تا برنامههای وب و دسکتاپ خود را با استفاده از زبانهای مختلفی مانند C Sharp و VB.NET ایجاد کنند. در ادامه، عناوین زیر را بررسی میکنیم:
- هاست dotnet چیست؟
- کدام هاست dotnet بهتر است؟
- بهترین هاستهای dotnet در ایران و جهان
- هاست رایگان asp.net core
هاست dotnet چیست؟
هاستینگ Dotnet (یا هاستینگ ASP.NET) به محیطی اشاره دارد که به توسعهدهندگان وب این امکان را میدهد تا برنامهها و وبسایتهایی که با استفاده از فریمورک dotNET توسعه دادهاند را در اینترنت منتشر و اجرا کنند. محیط هاستینگ dotNET باید دارای ویژگیهای زیر باشد:
- پشتیبانی از تمام نسخههای dotNET: یک هاست باید بتواند برنامههای توسعه داده شده با dotNET را اجرا کند و از تمامی نسخههای فعال dotNET پشتیبانی کند.
- پشتیبانی از IIS (Internet Information Services): IIS یک وبسرور مایکروسافت است که اغلب برنامههای ASP.NET در آن اجرا میشوند. بنابراین، محیط هاستینگ باید این وبسرور را داشته باشد.
- پشتیبانی از پایگاهدادهها: محیط هاستینگ باید امکان اجرا و مدیریت پایگاهدادههای مورد نیاز (مانند SQL Server یا MySQL) را فراهم کند.
- پشتیبانی از تنظیمات امنیتی: این شامل SSL، فایروال، مدیریت دسترسیها و سایر ویژگیهای امنیتی مرتبط با هاستینگ است.
- پشتیبانی فنی: هاستینگ باید ارائه دهنده پشتیبانی فنی مطمئن و دارای تجربه باشد تا در صورت بروز مشکلات کمک کند.
کدام هاست dotnet بهتر است؟
انتخاب هاست خوب برای dotNET به نیازها، بودجه و پروژه شما بستگی دارد. در ادامه، چندتا از پارامترهای کلیدی یک هاست خوب آمده است که میتواند به شما در انتخاب یک هاست دات نت خوب، کمک کند:
- کارایی و سرعت: یکی از مهمترین عوامل انتخاب هاست، کارایی و سرعت سرویس میباشد. هاست با زمان بارگذاری بالا و سرعت پایین ممکن است تجربهی ناخوشایندی را برای بازدیدکنندگان فراهم کند.
- قابلیت اطمینان (Uptime): هاستینگ باید اطمینان بدهد که سرورها به مرور زمان، از کار افتادگی حداقلی داشته باشند.
- پهنای باند (Bandwidth): پهنای باند، میزان دادهای است که از سرور به سمت کاربران منتقل میشود. بسته به نوع محتوا و تعداد بازدیدکنندگان، نیاز به پهنای باند متفاوت است؛ اما یک هاست خوب، باید پهنای باند بالایی را برای کاربران خود ارائه کند.
- فضای دیسک (Disk Space): فضای ذخیرهسازی برای فایلها، تصاویر و دیگر اطلاعات خیلی مهم است.
- پشتیبانی از زبانها و فریمورکها: مطمئن شوید که هاست از زبانها و فریمورکهای مورد نظر شما پشتیبانی میکند.
- امنیت و پشتیبانی: بررسی کنید که هاست از امکانات امنیتی مانند SSL، فایروال و پشتیبانی 24 ساعته برخوردار است.
- قابلیت اجرای برنامههای خاص: اگر نیاز به اجرای برنامههای خاص دارید (مثل ، Magento) مطمئن شوید که هاست این قابلیت را دارا میباشد.
- قیمت و بودجه: توجه داشته باشید که هزینههای مرتبط با هاست را مقایسه کنید و با بودجهی موجود خود هماهنگ کنید.
بهترین هاستهای dotnet در ایران و جهان
- هاست dotNET لیارا
- یکی از بهترین هاستهای موجود در ایران برای dotNET، هاست dotNET لیارا میباشد. شما میتوانید به سادگی چند کلیک، برنامه خود را در سرورهای قدرتمند لیارا مستقر کنید. از جمله مزایای این هاست میتوان به رایگان بودن آن، سادگی رابط کاربری و پشتیبانی همه جانبه از قابلیتهای مختلف dotNET اشاره کرد.
- هاست ASPHostPortal
- این هاست، یکی از معروفترین و معتبرترین هاستینگهای ASP.NET است که ارائه دهندهی خدمات مختلفی مانند VPS میباشد.
- هاست DiscountASP.NET
- یکی دیگر از هاستینگهای معروف ASP.NET با تمرکز بر روی ارائهی خدمات برای توسعهدهندگان dotNET، این سرویس هاستینگ است.
- HostGator
- HostGator یکی از بزرگترین و معروفترین ارائه دهندگان هاستینگ در دنیاست و ارائه دهندهی خدمات ASP.NET نیز میباشد.
هاست رایگان dotnet
هماکنون شما میتوانید از پلن رایگان سرویس هاست dotnet لیارا استفاده کنید. هاست لیارا، هاستی بدون نیاز به پیکربندی و انجام تنظیمات است و شما میتوانید به سرعت سرویس خود را در لیارا راهاندازی کنید. همچنین میتوانید از مستندات و ویدیوهای آموزشی مرتبط با دات نت بهره ببرید.
هماکنون شروع کنید: هاست dotNET لیارا
همچنین بخوانید: بهترین نکات مربوط به کدنویسی تمیز (clean code)
توسعهدهندگان دربارهی ما چه میگویند
تجربه کار باliara_cloud@امروز خیلی خوب بود. یکی از سرویس هام رو منتقل کردم روش و راضیم. انقد سریع و جذاب کارم راه افتادم اصن باورم نمیشد! برعکس سرویس های PaaS دیگه با اون همه پیچیدگیشون. دمتون گرم
...
MohammadReza
keikaavousi
بعد از بسته شدن @fandoghpaas و ناراحتی همهمون از اینکه یه سرویس خوب و صادق نمیتونه از پس هزینهها بر بیاد، سرویسم رو منتقل کردم به پاس لیارا (https://liara.ir @liara_cloud) . تجربه راحت و خوب. تفاوتهایی داشت که کمی کار میخواست ولی تا الان کاملا راضی.
jadi
jadi
یه خسته نباشید باید به تصمیمliara_cloud@بگم،
بعد از چندین روز سرکله زدن با سرویس های مشابه بالاخره تصمیم گرفتم لیارا رو امتحان کنم و باور نمیشه ۱۰ دقیقه بیشتر وقت نبرد،
دمتون گرم.
Arch
EbadiDev
واسه سرویس PaaS با اختلاف لیارا بهترین رابط کاربری داره و یکی از مزیتهای سرویس دیتابیسشون اینه که خودشون به صورت دورهای بکآپ میگیرن.
...
Ali Najafi
me_ali_najafi
یکی از کارهای خوبی که جدیداً میکنم اینه که یه دیتابیس روی لیارا میسازم و به پروژه وصل میکنم اینطوری هم خونه و هم محل کار دیتابیس بروز رو دارم و راحت میتونم ادامه بدم کار روliara_cloud@
Navid
1navid
عاشقliara_cloud@شدم درسته در حد AWS نیست ولی خب تجربه خوبی واسه پروژه های داخل ایران ارائه میده، میتونم رو CD هم اجراش کنم
Amir H Shekari
vanenshi